Is uw bedrijf actief in Goldhoorn en wilt u leads inkopen? Zoek dan niet verder! Het lead platform op deze website (waar u zich vrijblijvend bij kunt aanmelden) brengt klanten en bedrijven in de meer dan 40 huis & tuin en zakelijke categorie bij elkaar. Door leads te kopen kunt u oprecht geïnteresseerde klanten uit Goldhoorn benaderen en mogelijk uw omzet verhogen.

Prijzen per categorie

Vanaf slechts €3 euro ex. BTW is het al mogelijk om een lead te kopen in een bepaalde branche in een van de meer dan 40 (zakelijke) categorieën. Bekijk alle prijzen op pagina lead prijzen.

Voordelen leads kopen

> Een vaste prijs per stuk
> Kwalitatief goede offerte aanvragen
> Minimale concurrentie
> Eigen dekkingsgebied kiezen

Voorbeeld lead

Bekijk de impressie om te zien hoe een lead er uitziet om een idee te krijgen van de kwaliteit. De gegevens van echte klanten worden naar uw mailbox verzonden of in uw systeem via een API verzonden. Klik hier.

Leads kopen in verschillende branches in Goldhoorn

U kunt leads kopen in de volgende huis en tuin branches:

Zakelijk B2B
> Accountant leads
> Administratiekantoor leads
> Advocaat leads
> Belastingadviseur leads
> Bedrijfstrainer leads
> Coach leads
> Drukkerij leads
> Echtscheiding leads
> Jurist leads
> Fotograaf leads
> Marketeer leads
> Mediator leads
> Notaris leads
> Secretaresse leads
> Systeembeheerder leads
> Tekstschrijver leads
> Vertaler leads
> Vormgever leads
> Website maken leads

Direct starten met leads?

Wilt u beginnen met het inkopen van leads? Dat is een goede keuze want u begint direct met het vinden van nieuwe klanten en kunt mogelijk uw omzet verhogen. Begin vandaag nog door als eerste uw bedrijf aan te melden. Vervolgens zal een account manager contact met u opnemen om uw aanmelding te bespreken. Nu uw bedrijf aanmelden!